Início » Husdjur » Taxen lever för att ångra att den invaderar kattutrymmet och det är det roligaste

Taxen lever för att ångra att den invaderar kattutrymmet och det är det roligaste

En tax hittades omgiven och i desperat behov av förstärkning efter att ha försökt stjäla lite mat från kattungarna.

DE Callie den 7-åriga hunden, ångrade sitt beslut att rota i de unga kattdjurens matskålar under ett dagsbesök hos sin ägares mamma, Misty Medlock från Florida.

Innan han ens kunde komma tillräckligt nära för att ta en tugga, kattungarna, som Medlock bryr sig, hade de stigit av och antagit vad som i folkmun kallas attackens pose, det vill säga att de stod med välvda ryggar, upphöjt hår och uppmärksammade svansar.

Enligt Dr. Audrey Wystrach veterinär och grundare och VD för Petfolk Veterinary Clinic, är attackposen ofta resultatet av att kattdjuret känner sig rädd.

”När en katt känner sig hotad, kommer den att anta det här utseendet för att avvärja alla hot… den ”uppblåsta” looken är i första hand en försvarsmekanism”, sa han. ”Det här är ett sätt för en katt att få sig att se större och mer hotfull ut när den står inför fara.”

Läs också  Skådespelerskan Millie Bobby Brown berättar om sitt förhållande till Pit Bulls

DE Medlock uppgav att detta var ”deras första möte med en hund som de verkligen minns” och att Callie aldrig haft några problem med dem tidigare. ”Hon luktade aldrig eller störde dem, de gillade bara inte hennes närvaro”, sa han.

@misty_liketheweather Grandweiner har inte en chans #catdistributionsystem #feralcat #kittensoftiktok #catsoftiktok ♬ Halloween Theme Song – Ultimate Halloween Bash

Felet var att de lät henne gå in på deras ”fält”.

”Jag tillät henne Callie att komma in i mitt sovrum, där jag förvarar kattungarna. Hon kom in för att jag är säker på att hon luktade mat”, sa hon Medlock . ”Nästa sak vi vet är att hon är omgiven av kattungar vid dörren. Ingen av oss förväntade sig detta. Jag har varit entreprenör i flera år och jag har aldrig sett något liknande.”

Läs också  Möt Bon Bon, världens fluffigaste katt

Den resulterande konfrontationen fångades på kamera och publicerades på hennes konto Medlock på TikTok, misty_liketheweather, där den redan har visats över 4,8 miljoner gånger. I videon, Medlock hon kan höras skratta åt den dramatiska scenen som utspelar sig framför henne, med fyra av kattungarna som fortfarande tittar på henne Callie som enligt bildtexten ”har inget hopp”.

Men även om det är ett bedårande ögonblick, kan kattungarna verkligen förlåtas för att de känner sig lite oroliga för sin objudna hundbesökare, med tanke på vad de har varit med om.

”Det är klart att Callie hon valde att lita på sina instinkter den dagen och ge dem sitt utrymme. Jag tror inte att hon var rädd, men hon var försiktig, säger hon Medlock . ”Det som gör det roligt är att Callie han kunde lätt övermanna dem eller bara gå igenom dem och de skulle springa. Det faktum att han inte gjorde det är ganska gulligt. Jag gick och hämtade henne så att hon inte skulle behöva gå igenom katterna.”

Läs också  Mama cheetah föder och slår rekord genom att föda 8 geparder

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!