Início » Husdjur » Titta på pappas hund ömt slicka sin kompis efter att ha fött valpar

Titta på pappas hund ömt slicka sin kompis efter att ha fött valpar

För alla som tror att djur inte kan känna starka känslor som kärlek och lycka, bevisar den här videon tydligt hur fel den uppfattningen är! Att välkomna bebisar till världen är något som gör varje pappa öm och stolt, oavsett varelse.

Efter ett ganska intensivt värkarbete var denna mammahund helt utmattad. När hennes små valpar krumlar och tjuter efter lite mjölk är det enda den här stackars mamman kan göra att ligga på sidan och hoppas på att somna.

Även om alla hennes valpar kom ut friska, kan hon knappt röra sig.

Men där du skulle börja tycka synd om den här nyblivna mamman, det är värt att vänta och se vad pappa kommer att göra! Varsamt och med uppenbar tillgivenhet för sin kompis slickar han långsamt hennes ansikte för att hjälpa henne att bli mer bekväm. När alla bebisar får något att äta kan mamma och pappa dela denna vackra och fridfulla stund med varandra.

Läs också  Man faller i fontän för att få ut sin hund som vägrar att komma ut

Det är svårt att tro att någon kan tro att hundar inte känner kärlek till varandra, men efter att ha sett den här videon är det väldigt svårt att hålla fast vid den idén. Den här pappan älskar uppenbarligen mamma och kommer förmodligen att göra vad som helst för att se till att hon och hans helt nya bebisar förblir helt och helt säkra. Egentligen finns det inget mer perfekt än detta.

När mamma har vilat lite kommer hon (och hennes vackra bebisar) alla att flyttas in till en bekvämare plats att sova.

Den chockerande videon visar en schäferfader som står bredvid sin kompis, en honhund, som var utmattad efter att ha fött en kull valpar. Den stolta pappan slickar hennes ansikte medan hennes nyfödda valpar ammar.

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!