Início » Husdjur » Törstig hund bär en hink och tigger om vatten som orsakar sorg på nätet

Törstig hund bär en hink och tigger om vatten som orsakar sorg på nätet

Invånare i den peruanska huvudstaden Lima blev chockade över att se en herrelös hund bära en tom hink i hopp om att få lite vatten en mycket varm dag.

Den här videon av en törstig hund som springer runt Lima, Perus huvudstad, och tigger om lite vatten med en hink i munnen har blivit viralt och väckt en sensation runt om i världen. Den icke namngivna hunden, som filmades i Chorrillos-distriktet, är ett av offren för den senaste vattenbristen i Lima, som redan har lämnat 75 döda och tvingat mer än 1 miljon peruaner att fly från sina hem.

Om människor led på grund av detta, föreställ dig hur det var för herrelösa djur!

Ett vattenföretag som heter Sedapal har avbrutit leveransen av dricksvatten till Perus huvudstad efter att det bekräftats att vattnet var förorenat med silt till följd av svåra översvämningar i regionen. Företaget sägs göra allt det kan för att åtgärda problemet. Under tiden har enorma behållare med vatten placerats i olika delar av staden som invånarna kan dela på. Med ett brustet hjärta bestämmer sig den här hunden, som är redo att förtvivla, att ta en hink i hopp om att få folks uppmärksamhet och få lite vatten.

Läs också  Huskys reaktion på att hämta sin ägare från flygplatsen är dramatisk på bästa sätt

Ändå tog den här stackars hunden det tydligen i sina egna händer – eller snarare, i sina käkar – för att säkerställa att hans vattenbehov tillgodoses.

Vilken smart hund med färdigheter och strategi!

Du kan se i videon nedan att hunden vill samla så mycket vatten som möjligt eftersom det var lite vatten i hinken. Han tänker bara på framtiden! Hunden klappas även av ett av vittnena, som också försökte ta ut hinken, men hunden släpper inte hinken! Du kan se i videon nedan att hunden kämpar på! Vilken sorglig hund!

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!