Início » Astrology » Upptäck effekterna av nymånen i cancer den 17 juli för 3 stjärntecken

Upptäck effekterna av nymånen i cancer den 17 juli för 3 stjärntecken

Den 17 juli kommer nymånen att befinna sig i Kräftan, vilket för med sig en kraftfull våg av energi och potential. Denna händelse kan ha en effekt på varje stjärntecken, även om vissa kommer att känna av effekterna mer än andra.

Nymånen i Kräftan kommer att ha en inverkan på tre särskilda stjärntecken.

Även om nymånen i Kräftan kan medföra transformation för alla, kommer vissa stjärntecken att uppleva effekterna av den mer intensivt.

Vi kommer att titta på konsekvenserna av denna rörelse för tre särskilda stjärntecken, och vad de kan göra för att få ut det mesta av den.

Nymåne i Kräftan: En tid för reflektion och näring

Nymånen i Kräftans tecken den 17 juli innebär en tid av känslomässig reflektion och grundning . Det här är en period då vi får kontakt med våra känslor, vår kreativitet och intuition.

Läs också  4 stjärntecken som är ämnade för framgång och lugn i augusti!

Vi kan ta tillfället i akt att komma i kontakt med våra innersta tankar, önskningar och drömmar, vilket ger oss kraften att förändra och justera vår attityd.

Denna nymåne kan också föra oss närmare vår familj, våra vänner och vårt samhälle genom att ge oss möjlighet att ge oss själva näring genom meningsfulla kontakter.

När vi tar oss tid att reflektera över våra relationer och hur de ger oss näring, kan vi finna styrkan att göra positiva förändringar för oss själva.

Väduren (21 mars – 19 april)

Denna nymåne är en tid för Väduren att vårda sina innersta känslomässiga behov. Det är en tid att reflektera och ta reda på sitt känslomässiga välbefinnande medan man reser inåt.

Detta är en utmärkt tid för Väduren att starta nya projekt, eftersom de kommer att ha energi att driva igenom eventuella vägspärrar.

Läs också  Mästare på problemlösning: Topp 3 stjärntecken som är de mest påhittiga!

Väduren bör vara försiktig med att inte vara för ambitiös, eftersom detta kan leda till utbrändhet. Ta tillfället i akt att grunda dig själv och lita på processen.

Tvillingarna (21 maj – 20 juni)

Denna nymåne ger Tvillingarna möjlighet att ta ett steg tillbaka och utvärdera sina relationer.

Oavsett om det är personligt, professionellt eller intimt, är detta en tid för Tvillingarna att bedöma sina kontakter och bestämma hur de kan främja en hälsosammare dynamik.

Detta är också en bra tid för Gemini att starta nya initiativ som bygger på förståelse och förtroende. Ta dig tid att öppna ditt hjärta och lära dig hur du bättre kan kommunicera med andra.

Lejonet (23 juli – 22 augusti)

Denna nymåne ger Lejonet chansen att återknyta kontakten med sina innersta tankar och känslor. Det är en tid för Lejonet att bli kreativt och hitta sätt att uttrycka sig autentiskt.

Läs också  Merkurius går in i Jungfrun den 28 juli - Förbered dig på effekterna för dessa 3 stjärntecken!

Detta är ett utmärkt tillfälle för Lejonet att utforska nya intresseområden, eftersom de kommer att kunna utnyttja sin egen unika kreativitet.

Ta dig tid att släppa loss din sanna potential och hitta sätt att uttrycka dig på ditt eget unika sätt.

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!