Início » Husdjur » UPS-föraren hittar avskedsbrev från en sjuk hund som han sett på sin rutt i flera år

UPS-föraren hittar avskedsbrev från en sjuk hund som han sett på sin rutt i flera år

DE John Keffer levererar och tar emot paket både från butiker och företag samt från hem i hela staden. En morgon möttes han dock med ett paket och en lapp från en stamkund.

Leveransförare stöter på många husdjur och o Keffer han har alltid en godbit med sig att ge till de hundvänner han träffar.

@wbane3 När du tappar bort ett husdjur på din rutt som du ser varje dag i flera år. Det slår har svårt som att förlora ditt eget! Vila i frid Rosie! Jag kommer att sakna dig! #fypシ #upsdriver #upsdogs #pets #xyzbca #foryoupage ♬ originalljud – Wbane3

DE Keffer han har alltid en goding med sig att ge till hundarna

”När jag först började göra utdelningar tänkte jag aldrig på att ge mjölkben. Men jag fick veta av andra förare att de gav kakor till hundarna på vägen, säger han. ”Så jag började ta med dem till min måltid också.”

Läs också  Möt 10 orange kattraser du kommer att älska

Tillsammans med lådan med hundgodis Keffer hade hittat en lapp där det stod: ”Tack för alla år av leveranser som följde med ett ben till vår hund Rosie .

”Han visste att han skulle få en godis varje gång du kom. Tyvärr, den Rosie , som var 10 år gammal, var tvungen att avlivas på grund av cancer. Vänligen ta denna gåva och fortsätt att göra hundarna glada när du levererar paket.”

Den oväntade gåvan gjorde Keffer chockad.

Han förklarade: ”När jag fick lådan med benet och brevet var jag krossad. När jag lämnade utlämningsstället grät jag.

”När du levererar till någon en gång i veckan eller varje dag, vänjer du dig vid deras ”pälsbarn”. Även om du bara kan se dem för ett ögonblick, betyder det inte att de inte lämnar sina fotspår på ditt hjärta.”

Läs också  En mans handling mot sin förlamade valp bevisar hans kärlek

Dess ägare Rosie Den Frank och den Mary Jo hittat ett originellt sätt att uttrycka sin sorg och informera sin vanliga UPS-leveransförare om deras förlust, och Keffer delade gesten på TikTok i en video som har visats mer än 700 000 gånger.

”Jag gråter inte, du gråter!” skrev TikTok-användaren Jason Snyder. Medan Bella skrev: ”Jag snyftar.”

”Hans handlingar Frank och hon Mary Jo visa att även om de hanterade en förlust så var deras hjärtan fulla av uppskattning, kärlek och omtanke om andra och de ville dela med sig av den kärleken”, sa Keffer . ”Jag ville visa det i videon. Jag trodde aldrig att det skulle bli viralt.”

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!