Início » Husdjur » Videon av hästbröderna som återförenas efter år av separation sveper över internet

Videon av hästbröderna som återförenas efter år av separation sveper över internet

Alla har en annan relation till sin lillebror, men en sak är säker med alla syskon är att deras band är okrossbart. Även när du var liten och ständigt bråkade med din bror eller syster fanns det fortfarande en kärlek där. En villkorslös kärlek. En kärlek som visar att oavsett vad som händer kommer din lillebror alltid att täcka dig. De kommer alltid att minnas dig också, oavsett hur lång tid det kan vara mellan mötena. Det gäller även syskondjur!

@wranglerbum Min mest populära video någonsin. #horsesoftiktok #horsebrothers #repost #quarterhorse #smileforward #CustomersMostLoved #harleythehorse #koda ♬ Surrender – MR STRONG CSS

Ta den här videon med två hästar till exempel.

Du kanske har sett den här videon förut, men TikTok-användaren @wranglerbum ville dela den igen eftersom den är för vacker för att inte dela den. ”Det har gått år sedan dessa hästbröder sågs”, lyder videotexten. Vi kan inte ens föreställa oss hur svårt detta måste ha varit för dessa två. Skaparen visste att de måste vara tillsammans igen. Så han får det att hända och återföreningen är väldigt rörande. Ta en vävnad och gör dig redo!

Läs också  Hundägaren sätter kameran på Staffy när han hoppar i poolen, videon blir viral

Det finns inga ord. Det här är bara helt underbart!

Du kan se det i deras ögon hur otroligt denna återförening är för dem. Tårarna rann utan tvekan. Okej, de där tårarna kanske bara kom från de som tittade. Och sättet de höll ihop. De ville inte sluta röra varandra!

”De är så exalterade, det är jag också,” skrev @user1070412045247. Se, vi visste att de såg ut som att de grät. Vi skulle göra likadant när vi hittade våra bröder igen efter några år. @Bieaux tillade: ”Kärlek kan ses även i ögonen, även om mina är fyllda med tårar.” Oroa dig inte, vi gråter också! Åtminstone alla de där tårarna är glada!

”Djur älskar, djur sörjer, djur kommer ihåg,” sa @Susan Ames818. Om du inte trodde det innan, kommer den här videon att ändra dig! @Rael Lapping kommenterade: ”mitt hjärta gick bara sönder och smälte.” Men varje krossat hjärta kommer att bli helat så fort du hör detta – dessa hästbröder kommer att vara tillsammans för alltid! Vi älskar ett lyckligt slut!

Läs också  Man kör 2 800 mil för att rädda hund han blev kär i

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!