Início » Gåtor och spel » Visuellt test: Kan du hitta alla « 989 » som är gömda bland « 689 » på under 30 sekunder? Utmaning accepterad!

Visuellt test: Kan du hitta alla ”989” som är gömda bland ”689” på under 30 sekunder? Utmaning accepterad!

Välkommen till dagens spel ! Dagens utmaning är både ett visuellt test och en kapplöpning mot tiden. Du måste ta reda på hur många gånger talet 989 visas i bilden, och du har bara 30 sekunder att göra det.

Om du ser en 689 Räkna inte! Räkna bara 989 .

Låt oss se hur skarpa dina ögon är och hur snabbt du kan upptäcka 989 gömd bland 689 . Redo? Go!

Utmana dig själv: är du redo att upptäcka alla 989?

Är du redo för en rolig och spännande utmaning? Vi bjuder in dig att delta i ett unikt visuellt test. Uppgiften är enkel men ändå spännande: kan du upptäcka alla 989 som är gömda bland 689 på under 30 sekunder?

Låter lätt, eller hur? Men kom ihåg att detta test kräver ett skarpt öga och snabbt tänkande. Så utan vidare dröjsmål, låt oss dyka rakt in i det! Utmaning accepterad!

Läs också  Endast extra skarpa ögon kan hitta ordet spik på mindre än 15 sekunder

(c) Lovemix

För att klara en visuell testutmaning som att hitta alla 989 bland 689 på 30 sekunder krävs en skarpt öga och snabba reflexer . Nyckeln till framgång här är att bibehålla din fokus .

Istället för att skanna bilden kaotiskt, försök att systematiskt svepa den från topp till botten eller vänster till höger. Detta hjälper dig att se till att du inte missar några dolda 989:or.

Ett annat tips är att använda ditt perifera seende. Istället för att fokusera på varje enskilt nummer, försök att uppfatta hela bilden ur fokus.

Detta trick kan hjälpa dig att lättare se skillnaderna mellan olika former, t.ex. mellan 689 och 989.

Oj, oj! Du är jätteduktig! Säg mig nu, har du hittat den svårfångade 989 bland de knepiga 689? Det är en rolig liten utmaning, eller hur? Oroa dig inte om du inte har knäckt det ännu. Lösningen finns precis nedanför!

Läs också  Kan du behärska tändstickspusslet? Flytta bara 2 tändstickor på under 25 sekunder för att bevisa din skicklighet!

Lösning

Grattis till dem som lyckades upptäcka alla dolda 989 inom den givna tidsramen på 30 sekunder! Din skarpa observations- och koncentrationsförmåga är verkligen berömvärd.

För dem som inte lyckades hitta dem, oroa dig inte. Vi kommer att visa dig en bild som tydligt pekar ut var alla de dolda 989 finns.

Den Lösning är att det fanns 5 Dolda 989 på bilden.

(c) Lovemix

Om du inte lyckades hitta alla 989:or kan det vara ett utmärkt tillfälle för dig att börja öva med regelbundna spel som hjälper till att förbättra koncentrations- och observationsförmågan.

Kom ihåg att övning ger färdighet! Så fortsätt att försöka och bli bättre.

Slutligen, glöm inte att dela detta roliga och engagerande spel med dina vänner på dina sociala nätverk. Låt oss se vem av dem som kan upptäcka alla dolda siffror på under 30 sekunder!

Relaterade inlägg

Viktoria
Skrivet av : Viktoria